AFL #05 Bewegen

Deze aflevering: sporty collega Eva in de studio. Weet zij Bob en Rinus te inspireren hun studenten meer in beweging te zetten? Sofie serveert ons een gesproken column. Eva grabbelt iets uit het kerstpakket en Bob en Rinus kantelen hun bekken.

Vind je deze uitzending leuk? Je netwerk vast ook… deel deze pagina even met hen. Dat is goed voor je status!

De volgende uitzending wordt opgenomen op 20 februari. We hebben twee vragen voor onze luisteraars:

  1. Krijg jij je studenten aan het bewegen in de klas? Hoe?
  2. Heb je tips om effectief te vergaderen?

Stuur je antwoord als audiofragment of gewoon als mail naar info @debeteredocentenkamer.nl. We spelen het af of lezen het voor in de uitzending (kan ook anoniem), en je maakt kans op een prijs uit het kerstpakket van Rinus. Vijgenjam! Wie weet.