AFL#07 Online lesgeven

Hoe is het om opeens vanuit huis te moeten werken? Hoe maak je contact met studenten? Is dit de toekomst van lesgeven? Wat zijn de voordelen voor ons? Hoe hou je een werkritme? Hoe zorg je dat je niet teveel last hebt van je partner en kinderen? Bob, Sofie, Simon en Rinus zoeken naar antwoorden in een Team-meeting.

Vind je deze uitzending leuk? Je netwerk vast ook… deel deze pagina even met hen. Dat is goed voor je status!

De volgende uitzending wordt opgenomen op 20 februari. We hebben twee vragen voor onze luisteraars:

  1. Krijg jij je studenten aan het bewegen in de klas? Hoe?
  2. Heb je tips om effectief te vergaderen?

Stuur je antwoord als audiofragment of gewoon als mail naar info @debeteredocentenkamer.nl. We spelen het af of lezen het voor in de uitzending (kan ook anoniem), en je maakt kans op een prijs uit het kerstpakket van Rinus. Vijgenjam! Wie weet.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *