AFL#08 Je staat nog op mute

Bob is terug van ziek geweest. Jawel; hij heeft het virus gehad. Sofie praat over haar nieuwe job als verkeersleider. Rinus bereidt Bob voor op de kennismaking met ‘de muur’ — de oorverdovende stilte die hem in de online klasomgeving te wachten staat.

 De volgende uitzending wordt opgenomen begin juni. Het gaat over verbeteren en verandering in het onderwijs. Heb je een positief of negatief voorbeeld van iets dat veranderde en kan je dat toelichten?

Stuur je verhaal als audiofragment of in tekstvorm naar info @debeteredocentenkamer.nl. We spelen het af of lezen het voor in de uitzending (kan ook anoniem), en je maakt kans op een prijs uit het kerstpakket van Rinus. Vijgenjam! Wie weet.

Vind je deze uitzending leuk? Je netwerk vast ook… deel deze pagina even met hen. Dat is goed voor je status!